Nyheter

Släpper nytt material: ”En hyllning till dina nära och kära”

Nyheter – Att driva företag är som att spela i band. Att släppa en singel är som att välkomna en ny kollega. Det menar Jonas Gallneby som i veckan släpper nytt material.

På fredag släpper Värnamoartisten Jonas Gallneby sin nya singel "VI2". Pressbild: Jonas Gallneby

Jonas Gallneby, den karismatiska artisten och liveakten med energi, släpper på fredag sin senaste singel ”VI2”. Vi2 har sedan den skrevs 2018 fångats av några av branschens skivbolag med en vilja att höra mer. Men Jonas som till vardags driver företag runt om i Sverige valde att tacka nej till den klassiska vägen och släpper nu låten själv med full kontroll.

VI2 är en energisk och dynamisk låt som tar lyssnarna på en resa genom en upplyftande melodi och kraftfulla text om just Vi2. En hyllning till din bästa kompis, din livskamrat, kompisgänget och de där man vill spendera mer tid med. Med sin unika stil och röstsjungande förmåga är Jonas Gallneby känd för att trollbinda publiken och skapa minnesvärda musikaliska liveframträdande.

– Jag är så glad över att släppa VI2, det är en låt som betyder mycket för mig av den enkla anledningen är det är det finaste jag vet, nämligen pop i fyra minuter om kärlek, säger Jonas Gallneby.

Utanför sitt dagliga arbete som företagare och föreläsare runt om i Sverige har Jonas Gallneby arbetat upp sig som en flitigt anlitad liveakt tillsammans med några av de största namnen inom underhållningsbranschen och har använt sin erfarenhet och passion för musik för att skapa en unik och autentisk artistisk röst.

– De senaste släppen har varit en studioproduktion, detta är rakt igenom en liveproduktion med några av Sveriges bästa musiker tillika vänner. Du hör energin och anslaget i sången. En hyllning till mina hjältar Bruce Springsteen, Tom Petty och många fler utan övriga jämförelser. Sedvanligt är det mesta skapat sena kvällar hemma i studion i Värnamo, jag har sagt det innan, säger det igen, Värnamo skulle kunna vara epicentrum för musiklivet i södra Sverige, vi har scenerna, vi har definitivt talangerna och framförallt har vi drivet, säger han.

VI2 är ett bevis på Jonas Gallnebys talang och hans förmåga att skapa musik som får lyssnarna att känna sig levande och inspirerade. Låten finns tillgänglig på alla stora musikplattformar från och med 9 juni 2023.

– Det började som ett löfte på min födelsedag just 9 juni förra året att mer musik måste ut inom ett år, det var på håret men nu är bollen i rullning, först ut bredbent pop/rock i form av Vi2, nästa låt är betydligt mer avskalad, avrundar Jonas.

Taggar

Dela