Nyheter

Skjutningen oroar folk

Nyheter Många Värnamobor är ordentligt oroade efter att en fjärde skjutning i Värnamo ägde rum på fredagseftermiddagen. Så även kommunalrådet Hans-Göran Johansson (C).

– Det känns oerhört frustrerande, säger kommunstyrelsen ordförande, Hans-Göran Johansson med anledning av den nya skjutningen i fredags.

I området finns förskolor och många hyreshus.

Förundersökningsledaren Pia Paldanius tycker det är skrämmande att det varit så många skjutningar i Värnamo sista halvåret.

– Det finns alltid en risk att någon blir träffad när det är en skjutning mitt i ett bostadsområde, säger Paldanius.

Polisen har nu genomfört en massiv insats i området, när det gäller att förhöra folk som kan ha sett eller hört något i samband med skottlossningen. Polisens tekniker har också sökt igenom området i jakt på spår efter gärningsmannen.

En som är upprörd över skjutningarna är kommunalrådet, Hans-Göran Johansson (C).
– Det  är den 4:e skjutningen på ett halvår, känns oerhört frustrerande med att dessa gärningsmän inte kunnat gripas.
– Jag vet att polisen jobbar aktivt med dessa ärenden, säger Johansson.

Polisen vill gärna ha in tips via 114 14 om det är någon som sett något misstänkt i området där skjutningen ägde rum

Taggar

Dela


1 reaktion på Skjutningen oroar folk

Varför inte sätta upp övervakningskameror på de utsatta ställen där dessa kriminella håller till? Montera upp ett par hundra kameror så skulle det gå enkelt att lösa varenda skjutning. Dessutom skulle det skapa mer trygghet för övriga boende i dessa utsatta områden.
Kostnaden skulle inte bli mer än någon miljon. Men vad är ett människoliv värt? Antagligen mindre än alla tramsiga kulturprojekt runt om i stan som kommunen och HansGöran strösslar miljonbelopp på.

Det hjälper inte att du är upprörd och frustretad HansGöran, du måste agera och börja ta ditt ansvar också! Det räcker inte med en massa tjäbbel!

Kommentarsfunktionen är stängd