Nyheter

Seriekrock och misshandel

Nyheter Seriekrock skedde på fredagen i Bredaryd

Det var strax efter 16.30 på fredagen som det inträffade en seriekrock i Bredaryd. Vid olyckan så körde flera bilar in i varandra. Dessbättre skadades inga personer vid olyckan. Däremot blev det en hel del skador på bilarna. Olyckan inträffade på 153:an.
På fredagen togs också två personer i Värnamo, misstänkta för att vara drogpåverkade. Det var en man i 25-årsåldern samt en fem år äldre kvinna som visade tydliga tecken på att vara påverkade. Båda fick lämna prov och är nu misstänkta för narkotikabrott, eget bruk.

Samma sak hände en mopedförare som stoppades på Gränsgatan på lördagskvällen. En man i 40-årsåldern visade tydliga tecken på att vara drogpåverkad. Efter att mannen stoppats så togs ett beslut om att göra en husrannsakan. Den slutade med att polisen hittade en mindre mängd narkotika hos mannen. Han är nu misstänkt för drograttfylleri och innehav.
01.30 på söndagsmorgonen utsattes en 18-årig kille för misshandel i Värnamo. Händelsen ska ha ägt rum på Storgatsbacken.
Arkivfoto
En anmälan om misshandel kom också in till polisen tidigt på söndagsmorgonen. Där ska själva misshandeln ägt rum på fredagen. Målsägaren berättar för polisen att han har skador på en fot och fått utsöka sjukvården efter misshandeln. På söndagen ska en personbil också ha kört i diket. Detta hände vid Bredasten vid 19.30 på söndagskvällen.

En seriekrock i bredaryd och ett par fall av misshandel blev delar av polisens facit den gångna helgen.

Taggar

Dela