Nyheter

Senaste polisnotiserna i Värnamo

Senaste polisnotiserna i Värnamo

Nyheter Det har inkommit flera polisanmälningar det senaste dygnet.

Dock inget av någon större dignitet.

Den 29 augusti stoppade polisen en man i 55-års åldern som befann sig på Lagastigen i Värnamo. Klockan var då 23.15 och polisen tyckte att mannen uppträdde narkotikapåverkad. Mannen fick också följa med och lämna prover.
Samma öde drabbade en man som några timmar tidigare blir stoppad av polisen i centrala Värnamo. Denna gång handlade det om en 20-åring och enligt polisen var han märkbart påverkad.
Flera datorer har stulits från Gröndalsskolan. Inbrottet skedde mellan fredagen och lördagen, genom att en ruta krossades. Det är oklart i nuläget hur många datorer som stulits.
En man i 70-års åldern har polisanmält en betydligt yngre man. Den äldre mannen uppger att han blir ofredad, bland annat genom sms.
En kvinna på Vråen har polisanmält att någon låst upp hennes postfack och stulit post från henne.
En bilförare från Rydaholm fick sin bil repad i går på sjukhusparkeringen. Den som orsakade repan lämna platsen utan att ge sig till känna. Dock, så finns det vittne till händelsen.
En liknande händelse inträffade utanför gatuköket Sten Stures. Där var det en kvinna som repade en annan bil när hos skulle åka iväg. Även där finns det vittne till händelse.
Det blev en smärtsam separation för en kvinna i Rydaholm. I samband med att hon och hennes partner i går skulle dela på sig uppstod ett bråk. Det slutade med att kvinnan polisanmälde mannen för att han ska ha slagit henne i ansiktet med en öppen hand.

Dela