Nyheter

Senaste polisnotiserna från Värnamo

Senaste polisnotiserna från Värnamo

Nyheter Här följer de senaste polisnotiserna från Värnamo med omnejd.

I fredags råkade två 15-åringar i Rydaholm i luven på varandra. Duon kom i slagsmål och vissa verbala hotelser utdelades. Händelsen avrundades med en polisanmälan.
Utanför Cupolen blev en bil i fredags utsatt för en parkeringsskada av en person som avvek från platsen utan att göra rätt för sig.
En man som i fredags hade bjudit in en kvinna till sin lägenhet har anledning att ånga sig i dag. Efter att ha druckit en del alkohol blev nämligen kvinnan aggressiv. Det slutade med att tv:n, kaffebryggaren och en del andra saker förstördes av kvinnan.
Vid 05-tiden på  söndagsmorgonen greps en person på Västermogatan. Personen fick följa med och lämna prover, misstänkt för narkotikabrott.
Mellan den 28 och 29 augusti blev en kvinna på Gränsgatan av med sin EU-moped. Samma sak hände en ung kvinna som parkerat sin moped utanför Gröndalsskolan. Mopeden med vidhängande hjälm stals. Dessbättre återfanns mopeden senare i närheten.
En Friggebod på Vallgatan i Värnamo har haft påhälsningar av tjyvar. Bland det stulna finns en högtryckstvätt.
I Bredaryd sitter en mycket person just nu och känner sig lurad. Mannen hade via Blocket hittat 4 biljetter till Metallicas konsert. För dessa betalade mannen 3 600 kronor. Några biljetter har mannen dock inte sett röken av.
På Egnahemsvägen finns en sopstation. Där hade någon person i lördags slängt en engångsgrill. Denna var dock inte ordentligt släckt och en mindre brand utbröt. Det var dock aldrig nån chans att branden skulle sprida sig.
Förtal anmäler en man i Rydaholm en kvinna för. Kvinnan ska ha skrikit efter mannen att han är en knarkare. Något som nu alltså resulterar i en polisutredning.

Dela