Nyheter

Senaste polisnotiserna

Senaste polisnotiserna

Nyheter   En kvinna  blev i går bestulen på 6 000 kronor.

Kvinnan befann sig på Värnamo sjukhus, med ett litet barn som låg i en barnvagn. När kvinnan sedan gick in på en toalett för att byta blöja på barnet passade någon på att stjäla handväskan som hängde på vagnen.
En tandläkarmottagning i Värnamo har polisanmält att tandläkarverktyg ska ha stulits från mottagningen. Stölderna ska ha ägt rum från juni månad och framåt.
På Dragarevägen i Hörle stoppade polisen i går vid 15-tiden en personbil. Föraren, en man från Skåne visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen saknade dessutom körkort och i bilen hittades en mindre mängd narkotika.
På Samhall blev i går man  knuffad i bröstet. Mannen, född 1959, anmälde det hela som ofredande, alternativt misshandel.
På Expovägen greps i går en man i 20-års ålder. Det var vid 16-tiden som polisen uppmärksammade en man som visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad.
En villa i Kållerstad har haft inbrott. Det var i går, mellan klockan 09 och 16 som någon tagit sig in i villan genom att krossa ett fönster. Villan har sedan genomsökts och det har konstaterats att smycken är stulna.
En kvinna i Värnamo har polisanmält sitt tolv år äldre ex. Mannen i fråga ska via telefon hotat att ta livet av kvinnan.