Nyheter

Så många i Värnamo kan deklarera på tisdag

Nyheter På tisdag är det den 19 mars och Skatteverkets e-tjänst för deklarationen öppnar. 27 705 personer i Värnamo kommun ska deklarera, av dessa är det 159 stycken som ska göra det för första gången.

27 705 personer i Värnamo kommun ska deklarera, av dessa är det 159 stycken som ska göra det för första gången. Arkivbild: Skatteverket

20 912 personer i Värnamo kan godkänna sin deklaration utan att göra några ändringar eller tillägg. Av dessa har 14 992 personer pengar att få tillbaka och de har en skatteåterbäring om drygt 127 miljoner kronor i år om de godkänner de förtryckta uppgifterna. Resterande 5 920 stycken har pengar att betala och de ska sammanlagt betala knappt 37 miljoner kronor om de godkänner de förtryckta uppgifterna.

– Har du skatt att få tillbaka är det viktigt att du har meddelat Skatteverket vilket bankkonto du vill att pengarna ska sättas in på. När vi började skicka ut deklarationerna var det ca 18 000 personer i Jönköpings län som inte hade något bankkonto anmält, säger skatteinformatör Hanna Bokne i ett mejl till redaktionen.

Taggar

Dela