Nyheter

OMRÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD-Rösta på Årets Värnamobo!

Nyheter OMRÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD Vi har inlett omröstningen om Årets Värnamobo. Det är tre slutkandidater som ni läsare får rösta på och den som får flest röster får äran att utses till just Årets Värnamobo 2017.  

1. Johan Gustafsson  [1/3]

2. Tilde Johansson  [2/3]

3. Niklas Skillby i mitten  [3/3]

Vi har haft en förnominering och de  tre slutkandidaterna är Johan Gustafsson,

Du ska ange ditt för- och efternamn. En röst per person och inskickad ”röstsedel” gäller. Är ni flera som ska rösta måste var och en skicka in en röst och man röstar från sitt eget eller familjens/företagets gemensamma e-postkonto.

OBS! När du röstar måste du också skriva en siffra – det räcker inte med bara namnet. Detta för att vi så smidigt som möjligt ska kunna räkna rösterna.

Rösterna skickas till tavling@vmo.nu

Röstningen pågår preliminärt till och med 19 maj 2018.

Den som får fler röster utses till Årets Värnamobo 2017 och priset kommer att delas ut vid lämpligt tillfälle senare i år.

1. Johan Gustafsson. Satt fängslad hos Al Qaidas i afrikanska Mali i nästan se år men gav aldrig upp och kom hem till Sverige som en fri man. Han visade sedan stor tacksamhet mot alla som stött honom under åren.

2. Tilde Johansson, nyss fyllda 16 år från talangfabriken IFK Värnamo. En ambitiös tjej som tagit steget in i flicklandslaget F16. Sin ringa ålder till trots har hon på allvar knackat på dörren till IFK Värnamos lag i damettan.

3. Niklas Skillby. Utan Niklas hade inte skateparken i Värnamo existerat. Niklas är en lösningsfokuserad, driven entreprenör och engagerad föreningsmänniska. Niklas är ordförande i föreningarna Skate Värnamo och Värnamo Sportfiskeklubb.

Följande har tidigare utsetts till Årets Värnamobo:
2011 Annsofie Björhag
2012 Annie Lööf och Mats Hjelm
2012 Adan Brown
2013 Agnes Alexiusson
2014 Julia Fouladi och Felix Rosenqvist
2015 Pär-Magnus Möller
2016 Emelie Jansson och Ronald Fasth
2017 ?
Man kan endast få utmärkelsen en gång

Inlagt 13 maj 2018 klockan 10.15

Taggar