Nyheter

Rösta på Årets Värnamobo 2023

Nyheter Nu kan du rösta på Årets Värnamobo 2023. Här presenteras de nominerade.

Totalt fick vi in ett 20-tal namnförslag och en förberedande jury har röstat fram de sex slutkandidaterna.

Anna Freij
Som en av frontfigurerna för kommunens satsning på mötesplatser för seniorer arbetar Anna Freij hårt för att ge guldkant i vardagen för kommunens äldre. Med glädje och stort engagemang för sitt arbete bidrar hon till att utveckla omsorgsförvaltningens verksamhet.

Christian Haak
Från Alandsrydsbacken som fixar aktiviteter till både stora och små i vår lilla hemstad. Ett fantastiskt engagemang för att få Värnamos ungdomar att få tillgång till uteaktivitet i många olika skepnader. En stor eldsjäl i Finnvedens Slalomklubb som gör att vi har en ”backe” mitt i stan.

Hampus Nessvold
”Trevlig helg”, ”Terese i kassan”, ”LOL”, podden ”Skäringer och Nessvold” och mycket mer. Hampus Nessvold har många järn i elden och gör allt för att med sitt driv, engagemang och kreativa talang sprida glädje, kärlek och värme i slott som stuga. Han är en stor kulturambassadör för Värnamo kommun.

Johan Hilding
Hängiven egenföretagare inom lantbruk och åtskilliga förtroendeuppdrag inom flera områden. Johan Hilding är landsbygdens röst. Med passion, hängivenhet och stort engagemang arbetar han hårt för att ge lantbruk och landsbygden rätt förutsättningar.

Lisa Lidén
Med stort engagemang för ungdomar, utbildning och utveckling har Lisa Lidén arbetat framgångsrikt för att förbättra förutsättningarna för barn- och ungdomsidrott i Värnamo kommun. 2023 skrev hon historia som den första kvinnliga klubbchefen i fotbollsallsvenskan. Med stor kompetens, ett modernt tankesätt och ett brinnande engagemang ger Lisa aldrig upp.

Marta Everstad
Som handledare i Rättvist butik, café och second hand arbetar Marta Everstad hårt för att sprida glädje och värme bland Värnamoborna. Marta är en eldsjäl i dess rätta bemärkelse. Med stor hängivenhet och engagemang skapar hon förutsättningar för människor att bli deras bästa jag.

Taggar

Dela