Nyheter

Rösta på Årets Värnamobo 2022

Nyheter Nu går det att rösta på Årets Värnamobo 2022. Här presenteras de sex nominerade.

Man kan rösta i ett formulär på startsidan formuläret och vi har öppet omröstningen ett tag framöver.

Från början hade vi ett 20-tal nominerade. En förberedande jury röstade och de sex främsta fick klart fler röster än sjuan och efterföljande.

Alexandra Ekehage
Med rytmen i blodet får den hängivne danspedagogen Alexandra Ekehage kommuninvånarnas liv att gå som en dans. Med en stor glädje, engagemang och passion tar hon sig an sitt yrke. Alexandra är ett stort föredöme för folkhälsa.

Bengt Liljedahl
Bengt för hans styrka att driva företag i Värnamo med många anställda som följd samt det stora engagemang inom idrotten och kulturen, till exempel IFK Värnamo och Vandalorum. När IFK behöver någon ny spelare eller på annat behöver förstärkta kassan är Bengt minst sagt givmild.

Camilla Nilvius
Camilla är ordförande och ledare i Värnamo Gymnastikklubb och utan henne stora engagemang, ödmjuka och kunniga ledarskap, hade aldrig detta varit möjligt – att på sju år ha gått från 8 till 270 aktiva medlemmar. Camilla har i stor delaktighet att drivit frågan att bygga en ny truppgymnastikhall i Värnamo, som ska vara klar 2025.

Christian Haak
Från Alandsrydsbacken som fixar aktiviteter till både stora och små i vår lilla hemstad. Ett fantastiskt engagemang för att få Värnamos ungdomar att få tillgång till uteaktivitet i många olika skepnader. En stor eldsjäl till Finnvedens Slalomklubb som gör att vi ha en ”backe” mitt i stan.

Inge Bergström
Inge har stort intresse och väldig kunskap om vår stad och detta har resulterat i en alldeles fantastisk bok ”Om en småstads ansikten” En fin och informativ bok som speglar Värnamos historia och som tagit fram i samarbete med Värnamo.nu.

Louise Rydqvist
Louise är en ung ambassadör för vår hemtrakt som reser över hela världen i sin sport – golf. Hon har lyckats ta en ordinarie plats i Svenska damlandslaget och blev två i damernas stora amatörtävling i England. Hon blev även världsmästare i lag tillsammans med två andra tjejer.

Taggar

Dela