Nyheter

Rösta på Årets Värnamobo 2021

Nyheter Nu går det att rösta på Årets Värnamobo 2021. Här presenteras de sju nominerade.

Man kan rösta i formuläret nedan och vi har öppet omröstningen ett tag framöver.

Från början hade vi ett 30-tal nominerade. En förberedande jury röstade och de sju främsta fick klart fler röster än åttan och efterföljande.

Camilla Nilvius

Som ordförande i snabbt växande Värnamo Gymnastikklubb strävar Camilla Nilvius efter en bättre folkhälsa för Värnamo kommuns invånare. Medans klubbens ungdomar skördar framgångar arbetar föreningsstyrelsen med Camilla i täten för att klubben ska få nya lokaler och bättre förutsättningar.

Caroline Grahn

Nominering till årets unga ledande kvinna 2020, del av ett nyskapande mentorskapsprojekt och en av samordnarna bakom Värnamos vaccinationscentraler i Gummifabriken och sedan på Jönköpingsvägen. Under ett händelserikt år har Caroline Grahn i rollen som verksamhetschef för Bra Liv Väster vårdcentral arbetat målinriktat, modigt och professionellt gått före och leder verksamheten in i framtiden.

Annelie Sonéus

Verksamhetschef för Bra Liv Vråens vårdcentral och Rydaholms vårdcentral, närakutsamordnare i Värnamo och en av samordnarna bakom Värnamos vaccinationscentraler i Gummifabriken och sedan på Jönköpingsvägen. För Annelie Sonéus har 2021 varit ett oförglömligt år, som inleddes med en dansakt som lyfte Vråens vårdcentral till nya höjder.

Amanda Hilding

Vd på Axelent, vinnare av utmärkelsen Årets unga styrelsetalang 2020 och en styrelseplats som adjungerad ledamot hos Handelskammaren. För Värnamobon Amanda Hilding är ingenting omöjligt. Som ledare i ett växande företag går hon i bräschen för unga, ledande kvinnaor.

Filip Karlsson

Entreprenörskap och en vilja att anta utmaningar. Så beskriver många 26-årige Filip Karlsson. Som ägare till ett flertal restauranger, poster i flera styrelser och skaparen till Värnamos kommande padelhall verkar den Anderstorpsbördige entreprenören för regionens bästa.

Jonas Thern

Herrestads mittfältsmotor tog under 2021 IFK Värnamo till historiska nya höjder. Med flera utmärkelser som månadens tränare under den gångna säsongen riktar nu klubblegenden blickarna mot allsvenskan.

Thomas Ericsson

Det började som ett utegym och slutade med en multiarena. Med den engagerade projektledaren Thomas Ericsson i spetsen skapade Kärda IF tillsammans med ideella krafter under 2021 ortens nya mötesplats. Med  ”Kärda Multiarena – ”en Folke-park för alla” går Kärda IF mot en ljus framtid.

Camilla Nilvius, Caroline Grahn, Annelie Sonéus, Amanda Hilding, Filip Karlsson, Jonas Thern och Thomas Ericsson.

Taggar

Dela