Nyheter

Rösta på Årets Värnamobo!

Nyheter Vi har inlett omröstningen om Årets Värnamobo. Det är tre slutkandidater som ni läsare får rösta på och den som får flest röster får äran att utses till just Årets Värnamobo 2016.  

1. Ronald Fasth  [1/3]

2. Emelie Jansson  [2/3]

3. Elna Svenle  [3/3]

Vi har haft en förnominering och de  tre slutkandidaterna är Ronald Fasth, Emelie Jansson och Elna Svenle.

Du ska ange ditt för- och efternamn. En röst per person och inskickad ”röstsedel” gäller. Är ni flera som ska rösta måste var och en skicka in en röst och man röstar från sitt eget eller familjens/företagets gemensamma e-postkonto.

OBS! När du röstar måste du också skriva en siffra – det räcker inte med bara namnet. Detta för att vi så smidigt som möjligt ska kunna räkna rösterna.

Rösterna skickas till tavling@vmo.nu

Röstningen pågår preliminärt till och med 23 mars 2017.

Den som får fler röster utses till Årets Värnamobo 2017 och priset kommer att delas ut vid lämpligt tillfälle senare i vår.

Kandidat 1
Ronald Fasth
Värnamos kanske meste föreningsledare. Numera ordförande i både Historiska Sällskap och filatelistföreningen men även aktiv i PRO, brottarklubben, Folkets Park med mera. Han är eller har varit ordförande, sekreterare eller haft andra uppdrag. Allt på ideell basis till fromma för många,

Kandidat 2
Emelie Jansson
Emelie Jansson, 10 år, har Emelies skattkista. Hon har samlat in 42 830 kronor genom att bland annat sälja egentillverkade armband som det står Syrien på. Insamlingen är för Syriens befolkning via Röda Korset och hon har med sin insamling på olika sätt hjälpt. Målet var först 10 000 kronor och slutligen till 40 000. Hon är en liten tjej med stort hjärta som lagt ner massvis av tid för att hjälpa andra.

Kandidat 3
Elna Svenle
Skånskan Elna utsågs tidigare i år till Årets Smålänning. Hon är den som leder verksamheten vid Vandalorum, museet som många avfärdade men som blivit ett stort turistmål som satt Värnamo på kartan. Hennes engagemang och ledarskap har varit oerhört värdefullt för utvecklingen.

Inlagt 12 mars kl. 10.03

Taggar

Dela