Nyheter

Röda korset höll årsmöte

Nyheter Värnamo.Nu publicerar här ett referat som är inskickat av Bor – Tånnö Röda-Korskrets . Har din förening årsmöte? Skicka in ett kort referat och gärna någon bild till redaktionen@vmo.nu så publicerar vi inlägget här.

Bor – Tånnö Röda-Korskrets hade årsmöte på Sjösala

På tisdagen samlades medlemmar i Bor – Tånnö Röda-Korskrets till Kretsstämma  på Sjösala i Bor.

Punkt för punkt godkände medlemmarna dagordningen och vid punkterna ledamöter i styrelsen och val av ordförande blev styrelsen  följande:
Ordförande Yvonne Fransson, sekreterare Gudrun Ekegren, kassör Ulla-Britta Larsson:
Övriga ledamöter blev  Gunilla Tenfors, Britt Petersson, Ingalill Nilsson, Gerd Johansson, Eva Petersson samt Birgit Sälle-Byman och Gunnel Andersson.

Efter verksamhetsberättelsen avtackades Gudrun Comstedt för hennes arbete i kretsen. Gudrun kunde tyvärr inte medverka på grund av att hon flyttat från kommunen.

Det konstaterades att Röda Korsträffarna med kaffe på Sjösala fyller en viktig funktion i Bor och fler hälsas välkomna till dessa måndagförmiddagsträffar.

Fler medlemmar är välkomna till föreningen för som man kan läsa på Röda Korsets hemsida: Röda Korset är världens främsta katastroforganisation.
Vi finns över hela världen och består av miljontals frivilliga som bestämt sig för att hjälpa andra människor. Vi kämpar för att rädda liv och ge hopp över hela världen och i Sverige, varje dag.
Mötet avslutades med god smörgåstårta levererad av lokala Stationshuset i Bor.

Av: Jörgen Lindelöf

Taggar

Dela