Nyheter

Rickard Söderberg och Rigmor Gustafsson till Värnamo

Nyheter Operasångaren Rickard Söderberg och jazzstjärnan Rigmor Gustafsson. Det är två av de sju artisterna i årets musikcafésäsong som startar nu på söndag i Gummifabriken.

Rigmor Gustafsson inleder årets musikcaféserien på söndag. Foto: Pressbild  [1/2]

Operasångaren Rickard Söderberg kommer den 6 februari 2022 till Värnamo. Foto: Pressbild  [2/2]

Det bjuds som vanligt på ett musikaliskt varierat program av hög kvalitet i musikcaféserien, med allt från folkmusik och opera till jazz och bluesdoftande flamenco. Musikcaféerna ges i ett antal kommuner runtom om i Jönköpings län. I Värnamo är spelplatsen Auditoriet i Gummifabriken.

Först ut är Rigmor Gustafsson Quartet. Senast hon gästade Auditoriet var alla de 400 platserna utsålda. Utsålt lär det bli även på söndag, även om det på grund av restriktionerna är betydligt färre platser. Styckesbiljetterna till konserten sålde slut snabbt, men det finns ett antal abonnemang till seriens alla sju konserter kvar (inklusive konserten med Rigmor).

– Eventuellt kan vi släppa ytterligare några styckesbiljetter på Gummifabrikens hemsida på fredag och eventuellt överblivna biljetter säljs i dörren på söndag. Till de övriga konserterna kommer vi definitivt att släppa fler biljetter med tanke på gårdagens besked om hävda restriktioner från 29 september. Men den som vill vara säker på en plats gör klokast i att köpa ett abonnemang, vilket också blir klart billigast, säger Lars Alkner, kulturchef i Värnamo kommun.

Även till konserten med tenoren och tv-programledaren Rickard Söderberg (”Hjälp! Jag ska gå på opera”) är det hårt biljetttryck.

– Styckesbiljetterna sålde slut på någon dag, men utan restriktioner kommer vi att kunna släppa fler biljetter inom kort, säger Lars Alkner.

Musikcaféserien i Värnamo 2021/2022

Söndag 12 september – Rigmor Gustafsson Quartet

Söndag 10 oktober – Maine Coon Trio

Söndag 14 november – Drömliv med Sporsén

Söndag 6 februari – Rickard Söderberg

Söndag 6 mars – Chicos Fritos

Söndag 3 april – Rytm och serenad 

Söndag 8 maj – Chipolatas

Källa: Pressmeddelande från Värnamo kommun

Taggar

Dela