Nyheter

Redo för nyår

Nyheter Vad står på kundernas nyårsmeny? Vi tog en pratstund med butikschefen Henrik Grahn på Ica i Forsheda.

Butikschefen Henrik Grahn välkomnar kunderna till en välfylld butik i den här veckan.  [1/3]

Intresset för alkoholfri öl har vuxit sig allt större de senaste åren.  [2/3]

Fläskfilé och oxfilé står högt på svenskarnas nyårsmeny.  [3/3]

En förnuftig kundkrets. Så beskriver Henrik Grahn besöksklimatet.

– Våra kunder är fantastiskt duktiga på att hålla avstånd, de spritar händerna när de kommer in och i största möjliga mån handlar de ensamma. Vi ser att även att de handlar färre gånger, gör större inköp. Under varje arbetspass har vi en trängselansvarig som kontrollerar kundflödet samt att vi har utökat våra öppettider, vilket har varit väldigt uppskattat. Vi ser med spänning fram emot 2021, säger Henrik Grahn.

2020 byts ut mot 2021 och julskinkan byts ut mot kött. Så beskriver Henrik Grahn nyårsmenyn.

– Fläskfilé och oxfilé är som alltid populärt. Att just den här veckan kunna erbjuda ett brett sortiment av svenskt kött till kunderna tillsammans med en välfylld fräsch frukt och grönt-disk känns verkligen toppen. Till köttet blir det ofta potatisgratäng, säger Henrik Grahn.

På dryckessidan ser butiken en ökande tendens bland det alkoholfria sortimentet.

– Inte minst den alkoholfria ölen har fått ett stort genomslag de senaste åren. Vi ser att allt fler kunder köper från det alkoholfria sortimentet.

Taggar

Dela


Lämna ett svar