Nyheter

Politikern om utomhusbadet: ”Ett smultronställe”

Nyheter Camilla Rinaldo Miller (KD) gläds över pengarna till Stiftelsen Forshedabadet.

– Vi har en pärla och ett smultronställe i Forshedabadet, säger Camilla Rinaldo Miller (KD). Bilder: David Alin

För att säkerställa att Värnamo kommun ska kunna fortsätta bedriva simundervisning och erbjuda bassängsim för kommunens invånarna föreslog Alliansen i Värnamo ett ökat anslag på 200 000 kronor till Stiftelsen Forshedabadet. Förslaget gick väl hem hos Bredarydspolitikern Camilla Rinaldo Miller (KD).

– Alltsedan jag började engagera mig politiskt för 18 år sedan så är det fråga som har följt mig: varför vi som kommun inte har satsat mer på det enda utomhusbad som vi faktiskt själva äger. Vi har en pärla och ett smultronställe i Forshedabadet, men därför är jag nu extra glad över att Alliansen avsätter 200 000 extra för stiftelsen och den verksamheten vi har där. Det här är en tillgång och vi har rådighet över det, alltså borde vi satsa mer och utveckla Forshedabadet ännu mer.

Taggar

Dela


1 reaktion på Politikern om utomhusbadet: ”Ett smultronställe”

Mycket bra! Men det behövs mer för att hålla denna ”pärla” vid liv, reningsverk är sedan starten, tak och väggar på hela anläggningen behöver ses över för att hålla en bra standard! Vi måste värna om det enda badet vi har!

Kommentarsfunktionen är stängd