Nyheter

Polisnotiser i korthet

Nyheter Polisen har i vanlig ordning haft det hektiskt i helgen.

Narkoltikabrott och rattfylleri är några av de ärende som polisen fick ta i tu med under helgen. Arkivbild

I fredags, strax före 19.00, påträffade polisen en man i Bor som man fattade misstankar mot. Mannen fick lämna prov och är misstänkt för narkotikabrott, eget bruk.

Tre timmar in på lördagsdygnet så skedde en misshandel på Storgatsbacken i Värnamo. En man i 40-årsåldern fick då ta emot slag, bland annat i ansiktet. Det handlar om flera gärningsmän. Enligt polisen finns det vittnen till händelsen och polisen har en förhoppning om att kunna identifiera gärningsmännen.

En yngling i 18-årsåldern besökte på lördagsförmiddagen ICA Kvantum i Värnamo. Med sig ut från butiken hade han några varor som han inte betalat för. Det handlade om små belopp, under hundra kronor. Men tillräckligt för att händelsen ska ha polisanmälts.

Strax före klockan 20.00 på lördagen påträffade polisen två ynglingar i Forsheda. Båda var i 20-årsåldern och polisen misstänker att båda var påverkade av narkotika.

Vid samma tid, fast i Värnamo, påträffades en rattfyllerist i Värnamo. Föraren var i 50-årsåldern. På grund av vissa tekniska problem kunde föraren inte blåsa i polisens sållningsinstrument, utan föraren fick lämna blodprov. Dessutom saknades körkort och föraren är därför också misstänkt för grov olovlig körning.

En bit in på söndagsdygnet påträffades en påverkad person bakom ratten på en bil som kom körande på Myntgatan. Mannen var i 40-årsåldern, från stan.

Klockan 00.30 i natt påträffades en kvinna i 25-årsåldern när hon körde bil i Värnamo. Kvinnan saknade körkort och är nu misstänkt för grov olovlig körning.

Taggar

Dela