Nyheter

Polisinsatser under påskhelgen

Polisinsatser under påskhelgen

Nyheter Polisen i Värnamo har haft en jämn ström av anmälningar att ta hand om under påskhelgen.

Vid 13-tiden på skärtorsdagen ertappades en påverkad person i centrala Värnamo. Det var en man i 45-årsåldern som är hemmahörande i Skåne som polisen misstänkte var påverkad. Mannen fick lämna prover och är misstänkt för eget bruk av narkotika samt fört innehav av narkotika.

På fredagskvällen vid 20.30 fick polisen göra en utryckning till City Gross. Där hade en man i 55-årsåldern plockat åt sig varor för ett par hundralappar som han försökte få med sig ut ur butiken utan att betala för sig. Han är nu misstänkt för stöld.

Vid 22-tiden på långfredagen stoppades en bil i Värnamo. Bakom ratten fanns en man i 35-årsåldern som polisen misstänkte vara påverkad av narkotika. Eftersom han saknade körkort och åkt fast för detta tidigare så är mannen numera misstänkt för grov olovlig körning, narkotikabrott eget bruk samt innehav av narkotika.

På påskaftonens morgon, vid 08.30 kallades polis och räddningstjänst till Sandgatan. En man i 50-årsålder hade då sett sin bil stå i lågor. Polisen har i nuläget ingen uppfattning om orsaken till branden.

Vid 03-tiden natten till påskdagen hade två män i 40-årsåldern börjat bråka i centrala Värnamo. Bråket slutade med att en av männen skadades i en hand. Mannen som orsakat skadan greps och förhördes innan han senare släpptes.

En man i 35-årsåldern greps under gårdagen, till en början misstänkt för narkotikabrott, eget bruk. Gripandet följdes av en husrannsakan. Där hittades en narkotika och polisens uppfattning är att mannen haft narkotikan i syfte att sälja den. Manne sitter fortfarande i polisens förvar.

Arkivfoto

Taggar

Dela