Polis

Drograttfyllor och narkotikabrott

Polis De senaste dygnen har polisen gripit flera som varit narkotikapåverkade

I måndags kväll kontrollerades en bil inne i Värnamo. När den stoppades sprang två personer från platsen. Föraren, en man i 30-årsålder, fångades in och konstaterades vara påverkad av narkotika och rapporterades för drograttfylla.

Senare på kvällen stoppades en bil i Värnamo där ytterligare en man i 30-årsåldern visade sig vara narkotikapåverkad. Han rapporterades för drograttfylla samt ringa narkotikabrott då det påträffades droger i bilen.

På tisdagseftermiddagen kontrollerades tre personer i Värnamo. En man i 30-årsåldern, en man i 25-årsåldern och en kvinna omkring 20 år. Samtliga misstänks för narkotikabrott och alla tre är kända av polisen sedan tidigare.

På kvällen ser polisen en moped som de bestämmer sig för att kontrollera. Föraren, en yngling i 15-årsåldern, springer från platsen men blir infångad. Han uppträder med narkotika i kroppen och rapporteras för det. Dessutom finna man att mopeden är stulen.

Ytterligare ett flyktförsök görs på natten till onsdag då en bil kontrolleras inne i Värnamo. Personen stoppas och visar tecken att vara påverkad av narkotika.

Taggar

Dela