Nyheter

Partiledare festade loss i Bredaryd

Nyheter Kristdemokraterna har många anhängare i Bredaryd.

Därför var det inte så konstigt att det kom många hem till Camilla Rinaldo Miller när hon arrangerade en gårdsfest på fredagskvällen. Förutom god mat och dryck hade hon ett extra dragplåster. Partiledaren  Ebba Busch Thor var nämligen kvällens hedersgäst.

Trädgårdfesten hos Miller har blivit en tradition i Bredaryd.
Camilla Rinaldo Miller som är  partidistriktsordförande i Jönköpings län sitter också med i kommunfullmäktige. Att sedan Ebba Busch Thor kom till festen var också något av en repris. Thor besökte nämligen Bredaryd även förra valet. Besöket i Bredaryd var en mellanlandning för den strängt upptagna partiledaren. Under fredagen avverkade hon 2–3 städer i Blekinge. På väg till Jönköping, som var nästa anhalt på valturnén mellanlandade hon i Bredaryd.

Hon fick bland annat lyssna till Sping City, bandet som vann P 4 nästa. Under sitt besök i Bredaryd framförde hon också ett tal som var i ganska försonlig ton och handlade en hel del om kvinnofrågor.

Hon kom också in på det här med familjedagar.
– Det är dags att myndigförklara kvinnorna och låta familjerna själva besluta om dessa dagar, sa hon bland annat.

Efter besöket i Bredaryd väntade en hektisk lördag i Jönköping. Där blev det bland annat tal på torget och ett framträdande inne på A6-området.

Foto: Håkan Johansson

Ebba Busch Thor gästade Camilla Rinaldo Millers gårdsfest på fredagen.  [1/15]

  [2/15]

  [3/15]

  [4/15]

  [5/15]

  [6/15]

  [7/15]

  [8/15]

  [9/15]

  [10/15]

  [11/15]

  [12/15]

  [13/15]

  [14/15]

  [15/15]

Taggar

Dela