Nyheter

Ohotad segrare i kraftmätning

Nyheter Aktiv Bemanning är Värnamos starkaste företag.

Jimmy Lehtomäkis och Göran Norgrens lyft gav en ohotad seger i Värnamos starkaste företag. Bild: David Alin  [1/3]

Jimmy Lehtomäki slog rekord med 160 kilo. Bild: Pressbild  [2/3]

Göran Norgren lyfte 80 kilo inför en hejande publik. Bild: Pressbild  [3/3]

När tävlingen ”Värnamos starkaste företag” avgjordes under veckan var det med en mindre dos av nervositet som vd:n Jimmy Lehtomäki och kollegan Göran Norgren begav sig till tältet på Åbron under onsdagseftermiddagen. När anmälningarna var sammanställda konstaterades att bemanningsföretaget var de enda deltagarna som ställde upp i tävlingen. Dessutom orsakade skadebekymmer att Jimmys egentliga tävlingskollega fick avstå från tävlan. Endast två dagar innan tävlingen aviserade Göran Norgren att han hoppade in i kollegans ställe.

Väl på plats på Åbron gick Göran Norgren in på maxvikten 80 kilo. Inför en hejande publik genomförde han lyftet utan problem. Jimmy Lehtomäki gick in på vikten 140 kilo och tog vikten utan bekymmer, vilket innebar en säkrad seger i tävlingen. Därefter försökte vd:n på 160 kilo. Lyftet klarades utan problem, vilket resulterade i ett nytt rekord i företagstävlingen. Jimmy Lehtomäki avslutade rekordlyftet med en vädjan till alla företag.

– Aktiv Bemanning är Värnamos starkaste företag. Bucklan är vår och jag hoppas att fler företag kan vara med och utmana om att ta bucklan i från oss nästa år…om ni kan. Vi kommer att försvara den, avslutade han.

Taggar

Dela