Nyheter

Nytt byggföretag i Värnamo

Nyheter Värnamo har begåvats med ett nytt företag.

Anton Vestesson och Peter Fogelberg. Privatbild

Det är byggföretaget Hic Construction som växer Det nya bolaget kommer att verka i västra Småland och får namnet Hic Construction Inter.

– Värnamo med omnejd är en region med stark tillväxt. Vi ser fram emot att vara en del i områdets utveckling och tror att vi har mycket positivt att tillföra, säger vd Anton Vestesson till Värnamo.nu, som tillsammans med Peter Fogelberg blir ansvarig för Hic Construction Inter.

Hic Construction startade 2020 och har sedan tidigare ett 60-tal medarbetare i Växjö, Kalmar och Karlskrona. Huvudkontoret ligger i Växjö. Hic utför allt från större byggentreprenader till byggservicearbeten och kommer nu att täcka ett område som omfattar Kronoberg, Kalmar, Blekinge och södra Jönköpings län.

– Byggbranschen genomgår en tuff tid men vi tror på att satsa i uppförsbacke. Vi märker av en efterfrågan i det här geografiska området och vet att vi tillsammans med kunderna kan genomföra bra och hållbara projekt, säger Magnus Olsson, grundare och delägare i Hic Construction.

Hittills har fyra medarbetare rekryterats till Hic Construction Inter och ytterligare rekryteringar pågår. De första större arbetena för Hic Construction Inter blir en vårdcentral i Ljungby samt arbeten åt Värnamo kommun, där Hic vunnit en upphandling.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *