Nyheter

Ny ägare till Hotell Vidöstern

Nyheter Nivika i Värnamo har tecknat ett tioårigt avtal om uthyrning av fastigheten Refugen 1, tidigare Hotell Vidöstern, med Gobilind Fastighets AB.

Hotellet slår snart upp portarna igen

Bolaget driver sedan tidigare både Hotel Lagan och Hotel E4:an Ljungby under varumärket Best Western.

Redan nästa vecka påbörjas arbetet med renovering av hotellrummen som alla kommer att renoveras i enlighet med Best Westerns koncept.

Befintlig inredning såsom sängar skänks till Erikshjälpen. Målet är att kunna ta emot hotellbokning under april månad och sedan nyöppna och ta emot de första hotellgästerna i slutet av maj. Det nya hotellet kommer även att ha lunchservering och driva vägkrog.

– Det är glädjande att vi får liv i hotellet igen och att erfarna hotellprofiler blir hyresgäst med konceptet Best Western. Best Western är också ett företag som delar våra värderingar vad gäller hållbarhet, säger Rasmus Olsson, uthyrningsansvarig Värnamo på Nivika Fastigheter.

– Det finns ett behov av lättillgängliga hotellbäddar här i Värnamo, och läget i det så kallade sydsvenska krysset kompletterar våra befintliga hotell väl, säger Magnus Strömberg, vd på hotellen i Lagan och Ljungby.

Taggar

Dela