Nyheter

Ny ägare till Apladalens Trafikskola

Nyheter Apaladalens Trafikskola AB i Värnamo har fått ny ägare.

Josef Sandberg har tidigare arbetat som trafiklärare i Värnamo och Trollhättan.  [1/2]

Susanne Bertillson lämnar över bilnycklar och företaget till Josef Sandberg som därmed blir ny ägare till Apladalens Trafikskola.  [2/2]

Efter nio år på företaget varav fyra år som ägare har nu Susanne Bertilsson sålt verksamheten till familjen Sandberg.

Ny körskolechef blir i och med detta Josef Sandberg.

– Det känns lite vemodigt att lämna över efter nio år här, men samtidigt känns det bra bra att sälja till några som har ambitioner  att driva trafikskolan vidare på ett bra sätt, förklarar Susanne Bertilsson.

Nya körskolechefen, Josef Sandberg är också nöjd med att affären äntligen gått i hamn.
– Det har ju alltid varit något av en dröm att skaffa en egen trafikskola. Nu fanns möjligheten att detta skulle bli verklighet i och med att Susanne ville sälja, berättar Josef Sandberg.

Susanna köpte Apladalens Trafikskola för fyra år sedan av sin sambo, Thorvald Ljungdahl. Nu har de båda beslutat sig för att flytta till Arvidsjaur. Där tänker Susanne fortsätta att arbeta med körskoleundervisning.
– Jag har köpt en trafikskola där, avslöjar hon.

Precis som tidigare kommer Apladalens Trafikskola att kunna erbjuda det mesta närt det gäller körkort. Enda undantaget är i princip lastbil- och busskörkort.

Företaget erbjuder intensivutbildning och har även ett litet pensionat där eleverna på intensivutbildningen kan hyra ett litet rum.

Josef Sandberg berättar att det inte kommer ske någon personalförändring i och med att han nu tar över verksamheten. Däremot kommer körskolan att profilera sig hårdare när det gäller att utbilda mopedförare.
– Apladalens Trafikskola har haft den utbildningen i lite mer än ett år. Men vi kommer att försöka satsa hårdare på den utbildningen i framtiden berättar han.

Förutom Josef finns det ytterligare två trafikskolelärare och en lärare som hoppar in vid behov.

Taggar

Dela