Nyheter

Nöjd Johnny efter finalen i Årets Företagare

Nyheter Bsv arkitekter & ingenjörer i Värnamo var i kväll i final om Årets företagare i hela landet.

Maria Grauengaard, Johnny Grauengaard, Mikael Meie Andersson, Malin Andersson, Camilla Collryd, Tom Ericsson och Ingrid Larsson i Stockholm City Hall.

Företaget vann Företagarna uttagningstävling i Jönköping län och representerarde i kväll länet vid riksfinalen i Stockholm.
– Det gick inte hela vägen fram, men vi är så stolta över att vara bland de 21 företag som var nominerade till Årets Företagare i Sverige i år, skriver Johnny Grauengaard från bsv.
– Att vara bland Sveriges 21 bästa företag 2018 enligt Företagarnas bedömning känns nästan overkligt. Vi njuter av sällskapet med väldigt många duktiga företagare, av Blåa hallens fantastiska arkitektur och av var andras sällskap under denna fantastiska kväll.  Avslutningsvis ska vi disco-dansa till Afrodite i Gyllene salen, berättade Johnny för oss under kvällen.
Årets Företagare blev Mohammad och Hamid Khanahmadi som driver Tolkresurs Sverige AB i Sundsvall.
Motivering från juryn: De utmanar en traditionell bransch med en av Sveriges mest välrenommerade tolkförmedlingar. Verksamheten omfattar allt från affärstolkar till översättningstjänster åt företag, myndigheter, kommuner och landsting. De har lyckats bygga ett framgångsrikt företag som har förmågan att anpassa sig till omvärldens snabba förändringar.
Taggar

Dela