Nyheter

Neweva släpper ny singel

Nyheter Värnamobandet Neweva släpper den 28 april den nya singeln ”Burning Room” som kommer från den nya EP:n som kommer 12 maj.

– Vi släpper den här singeln lite före EP:n då vi har tagit vårt sound framåt säger Anton Sandström från Neweva.

Neweva har haft ett hektiskt 2016/2017 de började året med att återvända för en turné i England där de har turnerat på liveklubbar i bland annat London, Liverpool, Glasgow och släppte singeln Right Be Known. Förra året, spelade de även på Peace & Love i Borlänge, Live at Heart i Örebro och avslutningsvis medverkat på Musikhjälpen i Örebro,

Neweva bildades i Värnamo för tre år sedan och har redan från starten gått från klarhet till klarhet. De debuterade officiellt i och med releasen av deras första singel Hold Me Down och de signade även med artistutvecklingsbolaget MusicHelp. Neweva gjorde deras allra första spelning på det kända Beatles-haket ’The Cavern’ i Liverpool där många musikaliska superstjärnor har uppträtt, som till exempel ’Beatles’.

Under sommaren 2015 intog de även scenen på Kroatiens största open-air festival ’INmusic festival’ tillsammans med band som ’Franz Ferdinand, Of Monsters And Men, Placebo, Paulo Nutini och Future Island.

Deras andra singel Refund släpptes hösten 2015 och fick rotation på svensk radio.

Neweva

Taggar

Dela