Nyheter

Netmine tar över efter Bsv

Nyheter Värnamoföretaget Netmine har vuxit och blivit stor och snart flyttar företaget till egen lokal.

Netmine tar över på Brogatan

I januari blev det klart att Netmine förvärvar Bsv:s kontorsfastighet på Brogatan i Värnamo. Den nästan 1 000 kvadratmeter stora kontorsfastigheten kommer att bli Netmines nya lokal.
Vsv arkitekter & ingenjörer flyttar till nya lokaler och IT-bolaget Netmine har fått möjligheten att förvärva dess lokaler.
– Läget är väldigt bra för oss och ett eget hus ger oss möjligheter att skapa precis rätt förutsättningar för vårt dagliga arbete nu men också i framtiden, säger Netmines vd Markus Johansson.

I dag finns det cirka 35 kontorsplatser i det bruna tegelhuset som ligger alldeles intill Lagastigen. Netmine är i dag 22 anställda men det kommer inte att eka tomt i korridorerna för det:
– Även om vi byggde ut vårt nuvarande kontor ganska nyligen stod inte de extra kontorsplatserna tomma länge. Dels anställde vi många nya medarbetare under 2018 och 2019, dels har vi också ofta studenter hos oss. Under perioder har vi haft så många som fem praktikanter hos oss” fortsätter Markus Johansson.

Trivsel på arbetsplatsen spelar en viktig roll om man ska var en attraktiv arbetsgivare.Därför kommer Netmine att skapa kontorsplatser som är anpassade efter arbetssätten som skiljer sig lite beroende på om man jobbar som IT-tekniker, grafisk designer eller programmerare.
– Den nya lokalen har precis rätt förutsättningar för att skapa en variation av kontor men samtidigt kunna behålla VI-känslan som är viktig för Netminegänget.

• Johnny är belåten
– Vi är glada över att det fortsättningsvis blir konsultverksamhet i huset som Bsv arkitekter nu lämnar. Bsv har funnits på Brogatan i 50 år så nu hoppas vi på minst 50 till i Folkets Hus och önskar Netmine varmt välkomna till Brogatan 24, säger Johnny Grauengaard som är vd på Bsv.
När flyttlasset går är inte ännu spikat men förhoppningen är att Netmine efter semestern ska utgå helt från den nya Netminehuset med adressen Brogatan 24.

 

Om Netmine

Netmine grundades 2003 av Markus Johansson och Peter Enbjärde, två av de idag fyra delägarna.
Netmine är ett IT-bolag som jobbar med systemutveckling, bygger appar och hemsidor, man kan också hjälpa företag med sin digitalisering. Netmines största systemutvecklingskund är den världsledande husvagnstillverkaren Hobby Caravan i Tyskland. Men mest känt är Netmine för att leverera IT-teknik med hög kompetens och personlig service i GGVV-regionen.

Taggar

Dela