Nyheter

Närmare 400 valde Värnamo 

Närmare 400 valde Värnamo 

Nyheter Utbildningarna på Campus Värnamo har lockat många sökanden även i år.

Till de 220 utbildningsplatserna, som är fördelade på tio utbildningar, har cirka 400 förstahandssökanden registrerats den 15 april. Alla utbildningar, förutom sjuksköterska, är fortsatt öppna för sen anmälan.

– Antalet utbildningar har fördubblats sedan förra året och det finns ett stort intresse att studera i Värnamo. Det är oerhört glädjande att närmare 400 personer har valt Campus Värnamos utbildningar i första hand säger Enikö Ohlsson, verksamhetschef.

Socialpedagog, sjuksköterska, förskollärare och integrationspedagog är utbildningarna som toppar listan med flest antal sökande. Därefter följer 3D-teknik och fastighetsingenjör. Ansökningssiffrorna är också lovande för utbildningen webbutveckling .NET, med 23 förstahandssökanden till 20 utbildningsplatser, till skillnad från tidigare signaler.

– Det finns fortfarande chans att söka och bli antagen till utbildningsstarten i augusti. Det finns ett antal restplatser på fastighetstekniker, fastighetsingenjör, verktygsmakare, 3D-teknik, produktionsutveckling och webbutvecklare .NET säger Cinna Adanko, utbildningsansvarig.

Taggar

Dela