Nyheter

Narkotikabrott och smitning från trafikolycka

Nyheter Polisen har haft en hel del ärenden att ta hand om under påskhelgen. Flera av dessa är nanrkotikarelaterade.

Polisen fick ingripa ett flertal tillfälle under påsken vid narkotikarelaterade brott.

På långfredagen, vid 20.00-tiden stoppades en bil av polisen i Forsheda. Föraren var en man i 50-årsåldern från Värnamo. Vid närmare kontroll upptäcktes att mannen visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Föraren fick lämna prover och än nu misstänkt för rattfylleri, under påverkan av narkotika.

Vid 22.00-toiden på fredagen larmades polisen till Stigs Konditori. Anledningen var att tre personer i 30-årsåldern låst in sig på konditoriets kundtoalett.

När polisen så småningom fick upp dörren upptäcktes en trio som uppträdde narkotikapåverkade. Trion fick lämnaprover och är nu misstänkta för narkotikabrott, eget bruk.

Senare på fredagen upptäcktes ett par i 30-årsåldern i Värnamo som också visade tecken på att vara påverkade. Även i det fallet så finns det misstanke om narkotikabrott.

Från påskdagen rapporteras om en smitningsolycka utanför Bor.

En personbil ska då kört av vägen och in i väggen på en ladugård.

Föraren valde dock att inte stanna kvar på platsen och polisen rubricerar händelsen som en smitningsolycka.

Vid 12.30 på annandagspåsk kom larm om ett relationsbrott.

En man i närmare 40-årsåldern ska då ha skadat en jämnårig kvinna. Kvinnan fick sådana skador på benet att hopn fördes i ambulans till akuten. Där visade det sig att skadorna inte var så allvarliga att kvinnan behövde stanna kvar. Mannen i fråga greps av polisen. Han släpptes senare efter att ha förhört.

 

 

 

Taggar

Dela