Nyheter

Narkotikabrott och bilbrand

Nyheter Trots sommarvärmen så vilar inte buset. Polisen har haft en ganska hektiskt vecka, bland annat med med flera narkotikabrott.

På måndagen greps  två personer i Värnamo, misstänkta för narkotikabrott, eget bruk.

Den  förstea som polisen tog var en man född 1996. Han påträffades vid 19.40-tiden i centrala Värnamo. Mannen fick lämna prover och är misstänkt för narkotikabrott, eget bruk.

En knapp timme senare greps en 25-åring, misstänkt för samma brott. Även det i centrala Värnamo.

På kvällen fick polisen också ingripa vid ett relationsbrott. En man och en kvinna som tidigare varit ett par hamnade i gräl med varandra. Polis kallades till platsen. Detta slutade med att mannen, som är i 40-årsåldern numera är misstänkt för olaga hot mot sin före detta.

På tisdagen vid 16.30-tiden var det en personbil med släp som fick problem på E4:an utanför Värnamo. Detta slutade med att bilen körde in i vajerräcket. Det uppstod inga personskador, men däremot omfattande materiella skador. Förutom skador på bilen revs cirka 50 meter av vajerräcket ner.

Under tisdagen ertappades också en snattare på City Gross.
Det var en man i 60-årsåldern som plockat med sig varor för cirka 100 kronor. Eftersom han inte betalade för varorna är han numera misstänkt för ringa stöld.

På  kvällen kallades räddningstjänsten till Ouchterlonygatan . Där hade det börjat brinna i en parkerad bil.

På torsdagen stoppades en personbil med en mycket ung förare som kom körande i Värnamo. Föraren visade sig vara en 15-åring från Gnosjö.
Pojken greps av polisen, men släpptes tämligen omgående, på grund av sin låga ålder. Det visade sig att bilen var stulen och att stölden ägt rum i Hillerstorp. utöver detta var föraren påverkad och är därför misstänkt för narkotikabrott samt drograttfylleri.

På torsdagskvällen fick räddningstjänsten åka till Apladalen och släcka en brand i en papperskorg. Enligt polisen är det förmodligen en slängd engångsgrill som orsakat branden.

Ett par som ligger i skilsmässa hamnade i bråk med varandra på torsdagen vid 13.00-tiden.

Bråket slutade med att kvinnan tog mannens bilnycklar. Mannen polisanmälde då kvinnan för egenmäktigt förfarande.

Två kvinnor, 25 respektive 30 år gamla började i går att bråka.

Händelsen inträffade i Rydaholm i går.

Polisen har nu tagit upp anmälningar och motanmälningar. Båda har anmält varandra för misshandel och olaga hot.

Arkivfoto

 

15 påverkad 15-åring från Gnosjö stoppades av po9lisen i Värnamo. Arkivfoto

Taggar

Dela