Nyheter

Narkotika- och fordonsbrott dominerar

Nyheter De senaste dygnen har polisen fått ingripa i flera fall där bilar och narkotika har kombinerats.

Polisen har ertappat flera påverkade bilförare senaste dygnen. Arkivfoto

På måndagsmorgonen stoppades en personbil i Värnamo. Det var vid 09.00 som bilen stannade. Polisen konstaterade att två passagerare, en man och en kvinna i 20-årsåldern uppvisade tydliga tecken på att vara påverkade. Duon fick följa med polisen för provtagning. Två timmar senare stoppades en personbil som kördes av en kvinna i 20-årsåldern.

Även i detta fall blev det provtagning och misstanke om drograttfylleri.

Klockan 16.00 på måndagen fick Audio Video ovälkommet besök. Det var en kvinna i 30-årsåldern som kom in och plockade med sig en vara, värd 700 kronor. Kvinna betalade dock inte för vara och är misstänkt för ringa stöld.

Vid 17.00-tiden stoppades en personbil på E4:an utanför Värnamo. Bakom ratten hittade polisen en förare i 45-årsåldern från Vaggeryds kommun.

Mannen hade druckit alkohol och fick blåsa. Resultatet visade att manen hade 0,86 i promille. Han är nu misstänkt för rattfylleri.

I natt vid 01.00-tiden stoppades en bil på 27:an, utanför Värnamo. Bilen kördes av en man i 30-årsålder och han saknade körkort. Han är numera misstänkt för grov olovlig körning.

Taggar

Dela