Nyheter

Näringslivsförening blev årets tillväxtprofil

Nyheter Föreningen Näringliv i Lanna-Bredaryd fick utmärkelsen "Årets tillväxtprofil".

Stefan Timhagen, ordförande i föreningen Näringslivs i Lanna-Bredaryd ser utmärkelsen som en hedervärd utnämning.

Under Värnamo Näringslivs frukostmöte delade Värnamo kommun ut priset ”Årets tillväxtprofil”. Utmärkelsen Årets tillväxtprofil är instiftad för att lyfta fram goda exempel på så personer, företag, föreningar eller organisationer som i sina framgångar och arbetet främjar Värnamo kommuns tillväxt.

Priset gick i år till föreningen Näringsliv i Lanna-Bredaryd, även kallad Nilb. Föreningen verkar för att stärka det lokala näringslivet och attraktionen i Bredaryd och Lanna.

Kommunens motivering lyder:

”Vinnaren har en positiv attityd till förändring och tillväxt. Man lyckas att samla den gemensamma kraften hos alla företag i sitt område, med endast enstaka undantag. På eget initiativ skapar man projekt som både är innovativt och nytänkande, samtidigt som det syftar till tillväxt.

Man inbjuder på ett välkomnande sätt till samverkan med andra, både privat och offentlig sektor. Detta är viktigt för att en ort och kommun ska kunna växa, att kunna och vilja arbeta tillsammans.”

På plats för att motta priset fanns föreningens ordförande Stefan Timhagen.
– Det är kul att vårt arbete syns. Jag ser den här utmärkelsen som en hedervärd nominering, säger föreningsordföranden med ett leende på läpparna.

Taggar

Dela