Nyheter

Mötesreferat från SPF-seniorern

Nyheter SPF-senorerna har skickat in ett referat från sitt senastse möte. Har din förening ett möte? Skicka in några bilder och lite text så kan vi publicera materialet här

  [1/9]

  [2/9]

  [3/9]

  [4/9]

  [5/9]

  [6/9]

  [7/9]

  [8/9]

  [9/9]

Göran Pettersson, Älmhult underhöll på måndagseftermiddagen ett 100-tal SPF:are varav flera nya med en catering av Cornelisvisor.
Menyn bestod av förrätt, huvudrätt och dessert som publiken fick beställa och det serverades på ett smakfullt sätt.

Information av resursgruppen för asyl och integration i Värnamo lämnades och handlade om ensamkommande flyktingungdomar som riskerar att bli utvisade efter avslutad skolgång.
Värnamo har ett 25-tal ungdomar som dom ansvarar för.  Utöver detta informerades det om att lördagen 13 okt ges föreställningen ”Äntligen färdigblandat” i Gummifabrikens auditorium
Då medverkar SeniorProFilerna och elever från Kulturskolan. Biljetter kan köpas i Gummifabriken.

Seniorer på Sta’n blir det torsdagen 18/10, Seniormässa i Gummifabriken blir det tisdagen 23/10 och onsdagen 7/11 blir det möjlighet att bli influensavaccinerad i församlingshemmet. Denna aktivitet är ett samarbetsprojekt mellan Vråens vårdcentral , SPF, PRO, RPG och SKPF.

De som kommer och vaccinerar sig bjuds på kaffe.  Utöver detta informerades om höstens resor där första resan går redan 27/9 till Bjärehalvön, höstens studiecirklar börjar komma igång.
Mötet avslutades på sedvanligt sätt med lotteridragningar.

Text och bild: Leif Hultman

Taggar

Dela