Nyheter

Modevisning hos SPF-Pensionärerna.

Nyheter SPF-Pensionärerna i Värnamo har delat med sig av ett referat från föreningens årsmöte som vi publicerar här: Har din förening årsmöte? Skicka ett referat och några bilder till redaktionen@vmo.nu för publicering här.

Kristina Fritz presenterar var Seniorshoppen har att erbjuda,  [1/12]

Börge Larson underhåller med musik och lotteriförsäljarna Karin Wiktorsson och Birgitta Thorén.  [2/12]

Bengt Lindahl visade kläder.  [3/12]

Här är det Marianne Holmén som visar upp sig.  [4/12]

Gunnel Christensen.  [5/12]

Manekängen Rune Wiktorsson.  [6/12]

Birgitta Eltéus på catwalken.  [7/12]

Christina Karlsson var en av många som visade kläder på årsmötet.  [8/12]

Mötesdeltagarna.  [9/12]

Välbesökt årtsmöte.  [10/12]

Lotteriet var uppskattat.  [11/12]

Birgitta Lewerth avtackar avgående kassören Inga Paananen som avgått efter 13 år som kassör.  [12/12]

Seniorshoppen presenterade sin kollektion av kläder för 130 SPF:are i Värnamo. Handlingen  var livlig och för modevisningen svarade några av föreningens medlemmar. Presentationen av modevisningen gjordes av  Kristina Fritz.

För den musikaliska inramningen svarade Börge Larson som spelade några kända melodier.
Information lämnades av ordförande Birgitta Lewerth vad gäller dragning av bland annat friskvårdskorten som ska vara inlämnade före nästa månadsmöte i maj. Möjlighet att pröva på mattcurling erbjuds av Forsheda SPF.  Detta blir dock inte av förrän till hösten.

Informationsmöte blir det den 29/5 på Kafferepet för nya medlemmar. Ordförande rapporterade  vidare om Jönköpingsdistriktets årsmöte som denna gång var förlagt till Gummifabriken och ca 180 valda ombud deltog. En av dessa var förbundsordförande Eva Eriksson.

Kjell Lindström omvaldes som distriktsordförande. Medlemsavgiften kommer att sänkas till 25 kronor/medlem från och med 2019 och förslagsvis också 2020. Däremot kommer avgiften till förbundet att höjas enligt beslut vid senaste kongressen i Gävle. Reseansvarig rapporterar att det finns platser kvar till vårens 3 planerade resor. Se det utskickade programmet.
Text och bild: Leif Hultman

Taggar

Dela