Nyheter

Misshandlad hittades av polisen

Misshandlad hittades av polisen

Nyheter Polisen fick vid 01-tiden på lördagsmorgonen ingripa i ett misshandelsfall.

Polisen påträffade då en misshandlad man vid Malmgatan i Värnamo. Inledningsvis fanns ingen misstänkt men efter att ha pratat med en del vittne kunde polisen gripa en man i 35-års åldern. Offret var en man från orten i 30-års åldern.
I helgen har flera cyklar blivit stulna i Värnamo. Bland annat en cykel värd 5 000 kronor som var parkerad i ett cykelgarage.
En Värnamobo i 45-års åldern har gjort en polisanmälan om ett bedrägeri. Mannen ska ha sålt en bil till en man i 60-års åldern från södra Sverige. Efter att ha skrivit på alla papper försvann bilköparen med bilen. Utan att betala för sig. I anmälan framgår det inte hur mycket pengar det handlar om eller vilken sorts bil det var som såldes.
Vid 19-tiden på lördagen stoppade polisen en bil på Bolavägen. Föraren var en man i 20-års åldern från Bredaryd. Vid närmare kontroll upptäckte polisen att föraren verkade påverkad av narkotika. Han är nu också misstänkt för drograttfylleri och innehav av narkotika.
Vid lunchtid i lördags stoppade en bil på E4:an utanför Värnamo. I bilen fanns också två passagerare. Polisen kunde konstatera att den 20-åriga skåningen saknade körkort och att han var påverkad av narkotika.

Dela