Nyheter

Misshandel, inbrottsförsök och singelolycka

Nyheter Polisen har de senaste dagarna haft mycket att göra. Bland annat två bränder, en i Hörle och en annan brand i Forsheda.

På onsdagen greps en man i 45-årsåldern efter an anmälan om misshandel. Det var vid 11.30 som polisen ingrep efter en anmäla om misshandel. Mannen ska då ha misshandlat sin jämnåriga kvinna. Mannen greps och förhördes. Efter det så släpptes mannen. Kvinnan ska inte behövt uppsöka sjukhuset.

På torsdagen utbröt det en lägenhetsbrand på kyrkogatan i Forsheda. Två män i 30-årsåldern befann sig i lägenheten när branden startade. Enligt polisen kan branden möjligen ha startat i en möbel. Men detta är preliminära uppgifter, dåp den tekniska undersökningen inte är klar än.

På Grevevägen i Värnamo upptäcktes ett bostadsinbrott på torsdagen. Inbrottet ska ha ägt rum någon gång under dagen och anmäldes vid 16.30 när när de boende kom hem. I anmälan framgår det att smycken och kontanter för ett okänt belopp har stulits.

Rubi Mekaniska Verkstad AB i Värnamo har haft påhälsningar av tjuvar. Två personer har setts på fabriksområdet. Det är oklart om något stulits.

Vid Enbacken i Värnamo skedde en singelolycka under torsdagen. En yngre bilförare körde av vägen. Bilen voltade och hamnade i diket. Efter olyckan ska föraren klagat över ryggsmärtor. Han fördes sedan till sjukhuset i ambulans.

Vid 17.00-tiden gjorde polisen ett ingripande efter en relationsmisshandel.

En man i 30-årsåldern greps vid tillfället. Han ska ha misshandlat och hotat sin kvinna.

Misshandeln ska ha skett vid flera tillfällen och börjat redan den första februari.

Mannen är nu misstänkt för olaga hot och misshandeln. Kvinnan ska inte haft några synliga tecken på misshandel när polisen kom till patsen.

 

 

Taggar

Dela