Nyheter

Misshandel i Gislaved – misstänkt greps utanför Värnamo

Nyheter Efter ett bråk i en lägenhet i Gislaved kunde sent igår kväll kunde en misstänkt gärningsperson i 30-årsåldern senare gripas i en bil på riksväg 27 utanför Värnamo.

Genrebild David Alin

Det var vid 22:49 som polisen larmades till centrala Gislaved med anledning av bråk i en lägenhet. När polisen kom fram befann sig flera personer i lägenheten och patrullerna började rådda i vad som hade hänt. En man i 30-årsåldern hade en mindre sårskada som han inte behövde akutsjukvård för. En man hade lämnat platsen i bil. Denna bil kontrollerades av polis på riksväg 27 utanför Värnamo. Passageraren i den bilen, en man i 30-årsåldern, greps misstänkt för misshandel i lägenheten. Den gripne mannen hade också han en nyligen orsakad sårskada. Hur den har uppkommit är inte känt. Den gripne fördes till sjukhus för kontroll av skadan.

Den gripne mannen fördes till polisstationen under natten och han anhölls av åklagare. Händelsen utreds som grov misshandel, då det finns en misstanke om att gärningspersonen kan ha använt någon form av tillhygge.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela