Nyheter

Miljonvinnare i Värnamo

Miljonvinnare i Värnamo

Nyheter Lördagens Lottodragning resulterade i att Sverige fick två nya miljonärer.

Två spelare från Stockholm och Värnamo lyckades nämligen träffa alla sju rätt på Lotto 1 och kan därmed glädjas åt att få dela på kvällens Jackpot och en vinst på drygt 2,2 miljoner kronor vardera.

Spelaren i Stockholm hade lämnat in sina 12 Lottorader med Joker för totalt 46 kronor hos Pressbyrån i Haninge Centrum. Insatsen resulterade i en totalvinst på hela 2 216 762 kronor för sina sju rätt Lotto 1.

Miljonvinnaren i Värnamo prenumererar på Lotto och har ett spel med 2 rader och Joker för 22 kronor per spelvecka. Efter kvällens fullträff kan denne prenumerant nu glädjas åt en totalvinst på 2 216 742 kronor. De bägge vinnarna kan nu vänta sig ett gratulationssamtal från Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, som personligen ringer och gratulerar alla nyblivna miljonärer.

– Härligt, bra miljonleverans den här helgen! Igår blev det vinst i miljonklassen på Eurojackpot och ikväll är Måltipset och Lotto som levererar. Nu ska det, som alltid, bli roligt att ringa och gratulera till vinsterna, säger Pierre.

Rätt rad Lotto 1 16/4 2016: 4, 9, 10, 15, 18, 24, 27

Dela