Nyheter

Matbutik utsatt för rån

Nyheter En man i 30-årsåldern har anhållits på sannolika skäl för rån och våld mot tjänsteman efter han under fredagsmorgonen gripits för att ha rånat en matbutik i Värnamo.

Genrebild: David Alin

Klockan 06.50 fick polisen telefonsamtal via SOS om att en anställd i en livsmedelsbutik på Malmövägen i Värnamo ska ha blivit misshandlad med slag av en person inne i butiken.

Klockan 06.54 var den första polispatrullen på plats och klockan 07.03 kunde en oidentifierad misstänkt person gripas. Den misstänkte är en man som hade burit rånarluva inne i butiken och när personal hade uppmanat honom att visa innehållet i sin väska hade han blivit våldsam.

Polisen håller nu förhör med personal och vittnen. Förövaren är nu identifierad som en man i 30-årsåldern. Han är nu anhållen på sannolika skäl för rån. Det är två personer i 50- respektive 55-årsåldern som utsatts för våld.

Texten uppdaterad klockan 08.10: Den gripne är nu även misstänkt för våld mot tjänsteman eftersom han även misstänks för att ha använt våld mot en väktare som kom till platsen.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela