Nyheter

Många narkotikabrott under nyårshelgen

Nyheter Polisen i Värnamo har haft en hektisk nyårshelg med framför allt många narkotikabrott. Helgens polisnotiser finns här.

Arkivfoto

Under sista fredagen på året stoppade polisen två ynglingar, 15 och 18 år gamla, intill Finnvedsskolan i Värnamo. Duon är misstänkt för narkotikabrott och båda är hemmahörande i Värnamo.

Natten till lördag stoppar polisen en man på Växjövägen i Värnamo. Föraren är misstänkt för narkotikabrott, likaså passageraren i bilen. På lördagskvällen, på färd utanför Värnamo på E4;an, stoppas en förare i 18-års åldern som är misstänkt för narkotikabrott. Passageraren i bilen är även denne misstänkt för narkotikainnehav. Båda är hemmahörande i Värnamo.

Intill Järnvägsstationen i Värnamo hittas en man i 45-årsåldern, hemmahörande i Gislaved, vid klockan 20.00 på lördagskvällen, och är nu misstänkt för eget bruk av narkotika. Tre kvart senare grips en kvinna i 20-årsåldern vid stationen i Värnamo, även hon hemmahörande i Gislaved, för narkotikabrott.

På årets första dag, i måndags, stoppas en förare, hemmahörande i Jönköping, i centrala Värnamo. Han är nu misstänkt för grov olovlig körning och narkotikabrott. 

Under måndagsförmiddagen stoppas ett fordon strax utanför Forsheda på riksväg 27. Den 55-årige norrlänningen grips då han har 0,5 promille. Klockan 17.45 stoppas en kvinna i 30-årsåldern i centrala Värnamo och är nu gripen för narkotikabrott och olovlig körning. Kvinnan är hemmahörande i Värnamo.

Idag klockan 10.50 på förmiddagen påträffas en man ovanför viadukten i Värnamo påverkad. En man i 25-årsåldern grips för narkotikabrott och eget bruk av narkotika.

Taggar

Dela