Nyheter

Många fortkörare i Hörle

Nyheter Polisen genomförde i dag på morgonen en trafikkontroll i Hörle.

Sju bilförare av 18 fick böter för fortkörning när de blev stoppade i Hörle. Arkivfoto

Resultatet visade att det är många som kör för fort genom Hörle. Sammanlagt var det 18 fordon som kontrollerades. Av dessa var det sju bilförare som fick böter på grund av fortkörning.

– Det är ju inte bra. Nästan en tredjedel av förarna som fick böter, det är för många.  Så säger polisen presstalesperson Thomas Agnevik.

Ett annat fenomen som inte är bra i samband med trafik är kossor på vägen. I går fick polisen larm om lösa kossor vid 27:an utanför Värnamo. Men rådigt ingripande från förbipasserande gjorde att allt gick bra. En förbipasserande lyckades kontakta ägaren till korna. En annan trafikant stannade till och varnade övriga trafiken för kossorna. Därmed undveks en olycka mellan bilar och korna.

Ett dramatiskt larm till polisen i går kväll visade sig vara inget alls. Vid 23.15 ringde en person från Pilagårdsgatan i Värnamo. Inringaren var helt säker på att denne hört skottlossning i området. Polisen åkte dit med två patruller för att undersöka larmet. De tillbringade en halvtimme med att försöka lokalisera varifrån skotten skulle ha kommit. Men efter 30 minuter gav de upp och lämnade platsen. Inga ytterligare påringningar om detta gjordes under tiden. Polisens slutsats var att det var några skott som avlossats.

Taggar

Dela