Nyheter

Lugn polishelg

Nyheter Trots nyårsfirandet så har polisen haft en förhållandevis lugn helg.

Dock rapporterar polisen om flera smärre narkotikabrott.

På fredagskvällen vid 20.30 ertappades en duo i 25-årsåldern  som inte hade riktigt rent mjöl påsen. Den ene av de dessa är nu misstänkt för narkotikabrott, eget bruk. Kompanjonen är misstänkt för ett mindre innehav av narkotika.

På lördagen stoppade polisen en mopedist i Värnamo. Föraren var en man i 30-årsåldern. Han är nu misstänkt för grov olovlig körning. Han var även påverkad och är därför också misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika.

Vid 18.30-tiden på lördagen ertappades en 15-åring vid stationen i Värnamo. Den unge mannen var påverkad och är nu misstänkt för ringa narkotikabrott.
Samma misstanke gäller en man som påträffades på Storgatsbacken klockan 01.15 på söndagsdygnet.

På Expovägen har en eller flera personer gett sig på ett antal bilar. En del av dessa har utsatts för inbrott, medan övriga bilar som drabbats blivit utsatta för skadegörelse. Man har bland annat slagit sönder backspeglar och vindrutetorkare.

På nyårsaftonens morgon stoppade polisen en bil i Forsheda, på 27:an. Föraren var en man i 55-årsåldern. Han blåste positivt, alkomätaren landade på 0,28 promille och han är nu misstänkt för rattfylleri. Senare, en timme in på nya året, fick polisen rycka ut för att avstyra en misshandel i relation. Misstänkt är en man i 55-årsåldern som ska ha misshandlat sin jämnåriga särbo.

Taggar

Dela