Nyheter

Linus julkalender: 8 december

Nyheter Vi presenterar Linus Perssons julkalender. Lite mer fotboll

Lite mer fotboll. Jag och Jonny på Järnvägshotellet åkte på en kombinerad semester och att vi skulle träffa fotbollsproffset Michael Svensson. Michael som spelat i Skillingaryds IS, IFK Värnamo, Halmstads BK var proffs i franska Troyes som ligger mitt i champagnedistriktet.

Jag och Jonny vandrade på Paris paradgata Champs-Elysées när telefonen ringde. Det var Michael som ringde och sa att han var avstängd till matchen vi skulle titta på. Men tågbiljetter och hotellrum var bokade till Troyes. Vi åkte dit och Michael mötte upp. Vi fick följa med på en träning och jag blev mycket imponerad att fotbollsproffsen bar tillbaka målen efter träningen. Knappt att spelare i Klevshults SK eller Bors SK gör det.

Men det var ingen nackdel för oss att Michael var avstängd, vi blev hembjudna till honom och hans sambo samt fick sitta på hedersplats under matchen.

Något år tidigare var jag i Halmstad när Michael tog SM-guld med Halmstad BK. Jag hade med mej en blomma från SIS men jag och dåvarande landshövdingen och ordföranden i Svenska fotbollsförbundet, Lars-Åke Lagrell, blev stoppade i spelargången av ordningsvakter.

Kom gärna med kommentarer.

Taggar

Dela