Nyheter

Laddar för episk Epa-träff

Nyheter Fältarnas episka Epa-träff arrangeras på Bredasten. – Vi hoppas på en toppenträff, säger fältsekreteraren Maria Rydbeck. 

I helgen arrangeras fältarnas episka Epa-träff på Bredasten. Bild: Arkivbild

I maj 2022 arrangerades den första upplagan av fältarnas episka Epa-träff uppe på fordon- och transportgymnasiets övningsområde på Bredasten. Träffen blev en succé med 50 fordon och över 500 besökare. Under 2023 växte arrangemanget ytterligare och i helgen arrangeras årets träff. 

Vi har planerat sedan i februari och jag har gjort det tillsammans med fyra tjejer som har kommit med tips och idéer och som även har varit i kontakt med sponsorer och utställare. Förväntningarna är höga och positiva, både från ungdomarna, allmänheten och utställarna som kommer vara på plats. Som det ser ut nu så ska ju även vädret vara på topp så vi hoppas på en toppenträff som tidigare år, säger fältsekreteraren Maria Rydbeck till tidningen.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Laddar för episk Epa-träff

Denna träff var redan avgjord innan den ens börjat. Att samma person vinner 3 gånger på en lottning är otroligt, sedan verkar det som att man skulle ha den fulaste och rostigast a-traktor för att vinna priser och alla de som vann är vän med en av personerna som är med och arrangerar detta… Seda att den som vann för bästa lack var den som var bland de sämre är konstigt. Det lottades aldrig ut ett företagspris. Var tog det vägen?
Vet flera som resonerade så här och de kommer inte att vara med på denna träff något mer.

Kommentarsfunktionen är stängd