Nyheter

Krossade bilruta och misshandlade kvinna

Nyheter De senaste dygnet har polisen fått ingripa vid flera fall av misshandel och hot.

Polisen fick ingripa vid flera bråk. Arkivfoto

På onsdagskvällen vid 20.00 fick polisen ingripa mot en man i 30-årsålder. Mannen som är i 30-årsåldern hade gett sig på och krossat rutan på en bil. Efter det hade han också misshandlat en kvinna i 20-årsåldern.

En och en halv timme senare stoppade polisen en personbil på Grevevägen.

Föraren var en man i 20-årsålder. Dessvärre, för honom så saknade han rätt körkort. Han är numera misstänkt för olovlig körning.

Senare på kvällen var det ett bråk i Rydaholm. Det var vid 22.00-tiden som en man i 30-årsålder kom i bråk med två andra personer i samma ålder. Mannen gav sig på de båda. Polisen kom till platsen och mannen är nu misstänkt för misshandel.

På torsdagsmorgonen vid 07.30 ertappades en snattare på City Gross. Det var En man, bosatt i Kronobergs län som plockat på sig varor för cirka 200 kronor och sedan försökt lämna butiken utan att betala för sig.

En halvtimme in på fredagsdygnet stoppade polisen en bil som kom körande på Västermogatan i Värnamo.

Polisen anade så kallade ugglor i mossan och kvinnan i 40-årsåldern som körde bilen fick därför genomföra en alkotest. Apparaten gav utslag och visade att hon hade o,3 promille alkohol i kroppen. Hon är med anledning av detta nu misstänkt för rattfylleri.

Arkivfoto

Taggar

Dela