Nyheter

Kritiken mot Ljusseveka: ”Under all kritik”

Nyheter En person som titulerar sig ungdomsledare har i ett medborgarinitiativ önskat nya faciliteter till Ljusseveka idrottsområde. – Det är under all kritik gällande toaletter och omklädningsrum på Ljusseveka idrottsplats, skriver personen i förslaget till kommunen.

Personen bakom initiativet menar att det dagligen under sommarhalvåret är stor aktivitet i form av ungdomar som tränar eller spelar matcher på området utan möjlighet till ombytesmöjligheter.
”När det är matcher kan inte gäster erbjudas vettiga omklädningsmöjligheter nära planerna och ej heller toaletter för spelare och publik”, skriver personen.

Personen menar också att det är svårt att bygga lagsammanhållning under ovan givna förutsättningar.
”Det är svårt att bygga upp det där lilla extra då alla i samband med träningar tvingas byta om hemma före och efter och man får inte det där extra hänget som ett lag så väl behöver”.

Det är Värnamo kommun som är ansvarig för Ljusseveka och det står redan nu klart att frågan kommer hamna på den politiska agendan framöver. Detta då förslaget redan dragit över de 100 röster av invånarna som krävs för att tuggas in i det politiska maskineriet.

Flygbild över konstgräsplanen på området. Arkivbild

Taggar

Dela