Nyheter

Kommunen prisade sjukhuset.

Nyheter Glitter, glamour och många fina priser. Fredagens näringslivsgala i Värnamo innehöll det mesta som en riktig gala ska innehålla.

Värnamo Sjukhus var en av flera pristagare vid den stora Näringslivsgalan i Värnamo i fredags.

Värnamo kommun var en av många aktörer som i samband med Näringslivsgalan i fredags delade ut priser.
Kommunens pris, ”årets tillväxtprofil” tilldelades Värnamo sjukhus.

Priset Årets tillväxtprofil är instiftat för att lyfta fram goda exempel på personer, företag, föreningar eller organisationer, som i sina framgångar och hårda arbete främjar Värnamo kommuns tillväxt och vision: Värnamo – den mänskliga tillväxtkommunen – 40 000 invånare 2035.
Juryns motivering till att sjukhuset fick priset löd:

För att verksamheten skapar attraktivitet på flera olika sätt. Den utgör en viktig faktor för kommunens utveckling och välstånd – och faktiskt överlevnad. För att organisationen driver ett konsekvent förbättrings- och kvalitetsarbete som genererar både ett stort antal arbetsplatser, samtidigt som den skapar trygghet för alla invånare i Värnamo kommun med omnejd. För att man aktivt samverkar med både näringsliv och kommun, i synnerhet när det gäller den så viktiga gemensamma utmaningen i att hitta kompetenser. Rätt och slätt, för att de är bäst i Sverige på det de gör!

Under kvällen delades det ut mängder av andra priser också.
Årets samverkansföretag, Årets student, Årets UF-företag, Årets företagare, Årets marknadsföringsinsats, Marknadshornet, Årets arbetsgivare och Årets nytänkare var det övriga priserna.

Taggar

Dela