Nyheter

Klubben i sorg – ungdomsspelare avled i olycka

Nyheter Under onsdagen avled en 7-årig pojke i en olycka i Gislaveds kommun. Något som P4 Jönköping har rapporterat om. Pojken var verksam i Västboås ungdomsverksamhet och klubben är nu i sorg.

Genrebild. David Alin

Det var P4 Jönköping som rapporterade om att en 7-årig pojke avlidit i en olycka när han var ute och lekta i snön under onsdagskvällen.

Under torsdagen gick Västboås ut med att det var en av deras ungdomsspelare som omkommit. När vi söker klubbens ordförande Stefan Knutsson så säger han att han inte vill uttala sig.

På klubbens hemsida kan man bland annat läsa följande:
”Det är med stor sorg i hjärtat jag måste informera om att gårdagens tragiska olycka, där ett barn förolyckades i Ås, var en av våra ungdomar, spelandes i ett av de yngre lagen i föreningen. Ås är ett litet samhälle där alla känner alla och där väldigt många nu har drabbats av denna fruktansvärda händelse. Klubben vill uttrycka sitt varmaste deltagande till familjen som drabbats – Hela Västboås finns med i Er i denna svåra stund”.

Man skriver också att klubbstugan kommer vara öppen på söndag för den som vill komma dit och tända ett ljus eller bara samtala.

Taggar

Dela