Nyheter

Jörgen har planerat färdigt

Nyheter Skärtorsdagen var sista dagen på jobbet för Jörgen Kristiansson. Nu är det slutpendlat och inga fler frukostmackor i lådan behöver göras.

Jörgen Kristiansson, Värnamo, har nu gått i pension

Jörgen Kristiansson, Värnamo, har en lång och gedigen planeringskarriär bakom sig. Han var på Exaktor i Värnamo under 24 år, Stacke Hydrualik i Skillingaryd i sex år, Månsarps Mekaniska i några år innan han 2010 kom tillbaka till Stackes. Och hela hans arbetsliv har handlat om planering och inköp.

– Känns rätt skönt idag. Nu är det slutpendlat mellan Skillingaryd och Värnamo, säger Jörgen och konstaterar att det har blivit några mil under arbetslivets alla år.

– Nu ska jag bara koppla av och gå ner i varv. Slutplanerat helt enkelt och ta dagen som den kommer. Ser fram mot ett pensionärsliv i strukturerat kaos, säger Jörgen med ett stort leende.

– Jag kommer att sakna mina arbetskamrater, avslutar Jörgen.

Inom planeringsvärlden har det hänt en del. Det fanns datorer i slutet av 70-talet, av märket Commodore 64, när Jörgen började jobba med logistik och planering, men då handlade det om att skapa egna planeringssystem och strukturer. Efter påskhelgen har Jörgen en veckas semester, sen börjar pensionärslivet.

Taggar

Dela