Nyheter

Jonatan blir ny förbundsdirektör för SÅM

Nyheter Förbundsdirektionen har beslutat tillsätta Jonatan Rosenquist, Vaggeryd, som förbundsdirektör för kommunalförbundet SÅM. Jonatan arbetar i dag som planerings- och utvecklingschef på SÅM och har varit med sedan bildandet av kommunalförbundet 2017. 

Jonatan Rosenquist, pressbild

Han efterträder nuvarande förbundsdirektör Lars-Erik Andersson som går i pension.

– Fantastiskt bra, starkt och roligt att vi har kunnat rekrytera Jonatan till ny förbundsdirektör. Det fanns en väldigt stark uppslutning kring Jonatan eftersom han har varit väldigt delaktig i denna fantastiska resa som SÅM har haft. Så vi GGVV-kommuner fortsätter denna spännande resa i SÅM med Jonatan vid rodret samtidigt som vi kan använda Lars-Eriks enorma kunnande inom området, säger Gert Jonsson (M), ordförande i SÅM:s förbundsdirektion.

Jonatan Rosenquist tillträder sin nya befattning 1 januari 2023. Lars-Erik Andersson kommer under en övergångsperiod att finnas kvar på deltid som konsult inom organisationen.

Källa: Pressmeddelande från SÅM

– Det känns väldigt tryggt att lämna över ansvaret för SÅM till Jonatan Rosenquist. Jonatan har varit med på hela resan för SÅM och med sin kunskap starkt bidragit till vad SÅM är idag, säger Lars-Erik Andersson, nuvarande förbundsdirektör, SÅM.

Uppdaterat: SÅM – borde egentligen skrivas Såm – är en förkortning för Samverkan Återvinning Miljö.

 

Taggar

Dela